Nieuwbouw

Wist u dat wij een carrosserie kunnen maken nog voordat de truck fysiek bij ons aanwezig is? Dat kan door onze gedetailleerde werkvoorbereidingen, de 3D-tekeningen die we maken en onze speciaal ontwikkelde profielen. Dat heeft grote voordelen voor de levertijd. Zo kunnen we die met wel 2 weken verkorten, vanaf het moment dat de truck bij ons binnen is! Daarnaast kunnen wij in onze moderne spuitcabine al onze carrosserieën in uw kleuren spuiten.

Gesloten carrosserieën

Wij hebben gesloten carrosserieën waarmee u veilig en efficiënt uw kostbare lading kunt vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan plywood, snaplock, schuifzeil en geïsoleerde carrosserieën.

Open carrosserieën

Een open laadbak is een veelgebruikte carrosserievorm. Deze vorm wordt bijvoorbeeld toegepast in de bouw, infratechniek, groenvoorziening en gemeentewerken. De open laadbakken bouwen we in vele uitvoeringen en afmetingen, al dan niet uitgerust met laad-/loskranen.

Wisselsystemen

Met wisselsystemen kunt u uw voertuigen nog flexibeler inzetten. U kunt namelijk snel en eenvoudig wisselen van type laadbak. Ook kunt u de laadbak laden of lossen, terwijl de vrachtauto ondertussen al een geladen laadbak meeneemt.

Specials

Ook voor specials kunt u bij ons terecht. Zo leveren wij bijvoorbeeld tuktuks, schaftauto’s, mobiele werkplaatsen en Wingliners. Het is allemaal maatwerk, dus we passen de special helemaal naar uw wensen aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Afspraak maken?

    Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
    Neem contact op!