Bedrijfswagen inrichting

Naast de bouw van Carrosserieën kunt u bij Zuidwijk Carrosserieën ook terecht voor de inrichting van uw bedrijfswagen, hierin werken wij samen met Modul-System. Wij kunnen u bedrijfswagen helemaal naar wens en behoefte inrichten. Maak nu een gratis afspraak voor het ontwerp van uw bedrijfswageninrichting, Ons team zal een digitaal ontwerp maken op basis van de aangeleverde gegevens.

Voor meer informatie kunt u klikken op de volgende link of neem contact met ons op via bedrijfswagens@zuidwijkcarrosserieeen.nl

Modul-System

We kunnen uw lege voertuig ombouwen tot een volledig functionerende bedrijfswagen met onze modulaire inrichtingssystemen en legborden voor bestelwagens. Wij bieden een volledige bestelwagenombouw, die naast de onmisbare wageninrichting modulaire vloeren en zijwandbekleding, voertuigelektronica, accessoires, voertuigbelettering kan omvatten.

We bouwen inrichtingen in een breed scala aan bestelwagens en commerciële voertuigen in, waaronder lichte bedrijfsvoertuigen en pick-up trucks. Ongeacht in welke branche u werkt of wat voor voertuig u hebt, wij hebben een bestelwageninrichting die past bij uw bedrijf, zowel voor een enkele bestelwagen als voor een geheel wagenpark.

Modul Express

Onze opbergsystemen voor bestelwagens zijn ontworpen voor bedrijfswagens in de pakketdienst. Onze legborden zijn gemaakt van ultrasterk staal dat licht maar robuust is en ze zijn voorzien van hogere zijkanten en achterranden om te zorgen dat pakketten veilig op de legborden blijven liggen. Opklapbare legborden bieden flexibele beladingsopties voor bedrijven die een goede opbergcapaciteit nodig hebben, maar die af en toe de volledige vloerruimte van hun bedrijfswagen moeten kunnen benutten. Zo worden bestelwagens optimaal gebruikt en als de legborden worden gebruikt neemt de laadruimte tot 50% toe.

Tussenschot met schuifdeur, geïntegreerde t-rails om lading te bevestigen en andere accessoires voor bestelwagens zijn beschikbaar. Dankzij onze opbergmogelijkheden en legborden kunnen er meer pakketten worden geladen en zijn bestuurders minder tijd kwijt met het zoeken naar losse pakketjes.

Modul Floor

Onze voertuigvloeren en de installatie ervan betekenen een revolutie door de introductie van een robuust en lichtgewicht systeem voor het ombouwen van bestelwagens. Onze snelle en veilige installatie in bedrijfswagens is te danken aan het slimme ontwerp van de niet-beschadigende modulaire voertuigvloeren en -zijwandbekleding. De producten worden geïnstalleerd met zeer krachtige lijm, die sterker is dan bouten en moeren. Dit betekent ook dat er niet door het chassis van het voertuig hoeft te worden geboord, zodat er geen risico op roest is. Dit nieuwe systeem voor voertuigvloeren, zijwandbekleding en installatie voor bedrijfswagens is een echte innovatie, wat wordt ondersteund door het feit dat we meer dan tien patenten hebben aangevraagd.

Modul Connect

Het elektrische systeem vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfswagen. Ons ervaren technische team zal een elektrisch systeem op maat ontwikkelen dat aan uw specifieke vereisten voldoet. Wij installeren alles, van eenvoudige verlichting of stopcontacten tot 230V-systemen.

Met Modul-Connect krijgt u een innovatief en slim elektrisch systeem met geïntegreerde accubeschermer en zekeringen. De aangesloten elektrische accessoires kunnen bediend worden via draadloze schakelaars of via de Modul-Connect app.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Afspraak maken?

    Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
    Neem contact op!