Reparatie en onderhoud

IMG_1868

Keuringen

Jaarlijks nodigen wij u uit voor een periodieke keuring. Laadkleppen, autolaadkranen en wisselsystemen vallen namelijk onder de machinerichtlijn en moeten daarom jaarlijks op veiligheid gecontroleerd worden. Wij testen en keuren uw installatie op veiligheid en zijn daarvoor gecertificeerd volgens verschillende RAI-keurmerken. Uiteraard kunnen we de jaarlijkse keuring handig combineren met de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Met dit preventieve onderhoud voorkomt u storingen en onnodige stilstand.

Hydrauliek

Uw hydraulische installaties onderhouden en repareren we in onze hydrauliekafdeling. We verversen bijvoorbeeld de olie, vervangen filters, reviseren cilinders en vervangen slangen die wij zelf kunnen maken. We hebben een uitgebreid assortiment van hydrauliekslangen en -koppelingen op voorraad.

Schadeherstel

Mocht u onverhoopt schade hebben aan uw voertuig, dan kunnen wij die vakkundig repareren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan polyesterreparaties, constructiewerk, plaatwerk en spuitwerk.

24-uursservice hydrauliekreparaties

Met onze mobiele werkplaats kunnen we 24-uursservice verlenen in de hele regio. We zijn dus dag en nacht te bereiken! Buiten de regio werken wij nauw samen met collega-bedrijven die ook 24 uur voor u en ons klaarstaan. Het telefoonnummer van onze 24-uursservice is +316 51744140.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Afspraak maken?

    Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
    Neem contact op!