Gesloten carrosserieën

Plywood

Zuidwijk Carrosserieën levert topkwaliteit plywood carrosserieën in de afmetingen die voor uw vervoer het meest geschikt zijn. Deze carrosserieën zijn in de markt het meest gebruikt en verkrijgbaar in vele soorten, maten en kwaliteiten. Ze zijn dan ook geschikt voor veel verschillende transportactiviteiten. Wilt u reclame op uw wagen? Dan is de plywood carrosserie daar uitermate geschikt voor. Deze carrosserie heeft namelijk vlakke wanden.

 

Snaplock

De snaplock carrosserie is al vele jaren favoriet onder met name de Nederlandse vervoerders. Deze zeer degelijke, gesloten carrosserie is een kwaliteitsproduct en is samengesteld uit losse aluminium plankdelen. Verder is de carrosserie licht in gewicht en recyclebaar. Met name voor meubeltransport is de snaplock carrosserie een veel gevraagde.

 

Schuifzeil

Een schuifzeil carrosserie is ideaal als u op zoek bent naar optimale laad- en losmogelijkheden, maar toch gesloten vervoer wilt. Zeker voor lange producten is een schuifzeil een perfecte oplossing, want de wanden bestaan uit sterk gewapend PVC-zeil en kunnen volledig geopend worden. Zuidwijk Carrosserieën bouwt de schuifzeilen op elk merk chassis en kan eventueel uitgevoerd worden met een schuifdak, voor nog meer flexibiliteit.

Geïsoleerd

Zuidwijk Carrosserieën levert diverse merken koelcarrosserieën, maar biedt ook maatwerk voor specifieke toepassingen. We zien dat er steeds meer vraag is naar koelcarrosserieën, door de steeds strengere eisen voor het vervoeren van bederfelijke goederen.

CityBOX

CityBOX carrosserieën zijn speciaal bedoeld voor bedrijfswagens tot 3500 kg. Ze zijn namelijk licht van gewicht. De CityBOX carrosserie is er voor alle vervoerders die een lichtgewicht carrosserie nodig hebben voor een zo hoog mogelijk laadvermogen. Zo worden deze carrosserieën vaak gebruikt door verhuurbedrijven en pakketdiensten. We leveren deze carrosserieën in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd eentje is die bij uw wensen aansluit.

Verhuiswagens

Een van onze specialiteiten is het bouwen van verhuiswagens. Daarbij houden we rekening met de specifieke eigenschappen die wagens voor de verhuisbranche moeten hebben. Zo moet geconditioneerd vervoer mogelijk zijn en is er uiteraard een laadlift nodig aan de achterkant van de wagen. Bij Zuidwijk Carrosserieën zorgen we ervoor dat de laadlift tot wel 6 meter hoog kan heffen! Ook kan de zijwand volledig open met harmonicadeuren.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Afspraak maken?

    Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
    Neem contact op!