Over ons

Zuidwijk Carrosserieën is medio 1900 opgericht door de gebroeders Zuidwijk, in Koudekerk aan den Rijn. Tot 1997 is het bedrijf in handen geweest van de familie Zuidwijk. In oktober 1997 nam Sander van Stenis het bedrijf over. Hij heeft het gemoderniseerd en uitgebouwd en verhuisde met het bedrijf in 2003-2022 naar de A. Einsteinweg in Alphen aan den Rijn. Per 21-04-2022 zijn wij verhuisd naar Tankval 2 in Alphen aan den Rijn.

Per september 2004 heeft Zuidwijk Carrosserieën het gerenommeerde bedrijf Krocar Aanhangwagens en Carrosserieën overgenomen. Die uitbreiding heeft ervoor gezorgd dat wij nu ook onder andere het dealerschap en onderhoud van Hapert aanhangwagens verzorgen.

In oktober 2014 nam Zuidwijk Carrosserieën nog een aanhangwagenbedrijf over: Van der Smit Aanhangwagens. Onze klanten op aanhangwagengebied kunnen we sinds 2014 daarom de volwaardige service garanderen.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Afspraak maken?

    Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
    Neem contact op!