Open carrosserieën

Vorige slide
Volgende slide

Kippers en kranen

We bouwen kippers met een vaste laadbak achterover, of driezijdig kiepend met een autolaadkraan. De kipper kan dus zowel achterover als over beide zijkanten kiepen. De kippers zijn van aluminium of staal. Zuidwijk Carrosserieën is dealer van Hiab-laadkranen.

Vorige slide
Volgende slide

Open laadbak

We bouwen maatbakken van staal of aluminium in diverse soorten en maten. Dat doen we onder andere voor hoveniers, plantsoendiensten, groenvoorziening en gemeentewerken. Deze vervoerders zijn gebaat bij een kleine carrosserie, waarmee ze tegelijkertijd flexibel kunnen werken.

Het mooie is dat de open laadbakken voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo heeft Zuidwijk Carrosserieën voor verschillende gemeentes een bak ontwikkeld, waarmee ze in de winter zout strooien en in de zomer bijvoorbeeld snoeiafval vervoeren. Ook kunnen we op of aan de laadbak kisten en kasten plaatsen, waar u gemakkelijk gereedschap of andere zaken in kunt opbergen.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Afspraak maken?

    Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
    Neem contact op!