Vacature Junior Carrosseriebouwers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde carrosseriebouwers die snel beschikbaar zijn. Ben jij proactief en innovatief, heb je een hands-on mentaliteit, ben je altijd bezig met het optimaliseren van processen en heb je daarnaast een positieve instelling en wil je veel leren? Lees dan snel verder!

Functie

Als Junior carrosseriebouwer krijg je te maken krijgen met veel verschillende technieken en processen, wat het werk als carrosseriebouwer zeer afwisselend maakt.

Bij Zuidwijk Carrosserieën leveren we maatwerk, geen carrosserie is hetzelfde, waardoor je iedere keer met nieuwe uitdagingen te maken krijgt. Zo worden de stalen grondframes en achterportalen met verschillende lasprocessen samengesteld en met elkaar verbonden en heb je met het plaatsen van de wanden en de daken te maken met uiteenlopende materialen. Verder krijg je te maken met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek voor het aansluiten van bijvoorbeeld verlichting, laadkleppen enz.

Heb je een passie voor techniek, zit je op de MBO-opleiding Carrosseriebouw en wil je veel leren? Reageer dan snel op deze functie, zodat je op korte termijn kunt beginnen aan een afwisselende en uitdagende baan bij Zuidwijk Carrosserieën in Alphen aan den Rijn.

Eisenpakket vacature

De kandidaat die wij zoeken:

 • volgt de MBO-opleiding Constructiewerker of  Carrosseriebouw;
 • heeft een goede algemene basiskennis van diverse technieken;
 • kan zowel in teamverband als zelfstandig werken;
 • is proactief en altijd op zoek naar verbetering ten opzichte van het huidige proces;
 • heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • is nauwkeurig en kwaliteitsgericht;
 • heeft een flexibele instelling en is als dat nodig is bereid om over te werken.

Werkuren: 38 uur

Salaris: In overleg te bepalen aan de hand van leeftijd, aanwezige ervaring en opleiding.

Arbeidsvoorwaarden: conform CAO carrosseriebedrijf

Over Zuidwijk Carrosserieën

Wij bieden je een leuke baan bij een modern carrosseriebedrijf met visie voor de toekomst. Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van gespecialiseerde medewerkers in een goede en moderne werkplaats. Je ontvangt een goed salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met interne en externe cursussen.

We zijn op zoek naar iemand voor lange tijd. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd. Dat kan later een vaste aanstelling worden.

Interesse? Stuur ons een mail via info@zuidwijkcarrosserieen.nl en vertel waarom je vindt dat jij de juiste persoon bent! We nemen vervolgens snel contact met je op!

Wil je een open sollicitatie naar ons sturen? Dat kan altijd! Je kunt dan mailen naar info@zuidwijkcarrosserieen.nl

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Afspraak maken?

  Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
  Neem contact op!