Vacature Carrosseriebouwers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde carrosseriebouwers die spoedig beschikbaar zijn. Ben jij proactief en innovatief, heb je een hands-on mentaliteit, ben je altijd bezig met het optimaliseren van processen, wil je mee denken over verbeterpunten e.d., heb je daarnaast een positieve instelling en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Functie

Als carrosseriebouwer krijg je te maken krijgen met veel verschillende technieken en processen, wat het werk als carrosseriebouwer zeer afwisselend maakt.

Bij Zuidwijk carrosserieën leveren we maatwerk, geen carrosserie is hetzelfde, waardoor je iedere keer met nieuwe uitdagingen te maken krijgt. Zo worden de stalen grondframes en achter portalen met verschillende lasprocessen samengesteld en met elkaar verbonden en heb je met het plaatsen van de wanden en de daken te maken met uiteenlopende materialen. Verder krijg je te maken  met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek voor het aansluiten van bijvoorbeeld verlichting, laadkleppen enz.

Heb je een passie voor techniek en heb je ervaring met bovengenoemde of vergelijkbare werkzaamheden? Reageer dan snel op deze functie, zodat je op korte termijn kunt beginnen aan een afwisselende en uitdagende baan bij Zuidwijk Carrosserieën in Alphen aan den Rijn.

Eisenpakket vacature

De kandidaat die wij zoeken:

 • beschikt over een afgeronde relevante vooropleiding op VMBO of MBO niveau;
 • heeft enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving dan wel functie;
 • heeft een goede algemene basiskennis van diverse technieken;
 • kan zowel in teamverband als zelfstandig werken;
 • is pro actief en altijd op zoek naar verbetering ten opzichte van het huigde proces;
 • heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • is nauwkeurig en kwaliteitsgericht;
 • heeft een flexibele instelling en is als dat nodig is bereid om over te werken.

Werkuren: 38 uur

Salaris: In overleg te bepalen aan de hand van leeftijd, aanwezige ervaring en opleiding.

Arbeidsvoorwaarden: conform CAO carrosseriebedrijf

Over Zuidwijk Carrosserieën

Wij bieden een leuke baan bij een modern carrosseriebedrijf met visie voor de toekomst.

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van gespecialiseerde medewerkers in een goede en moderne werkplaats. Je ontvangt een goed salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van interne en externe cursussen.

We zijn op zoek naar iemand voor lange tijd. In eerste instantie betreft het een aanstelling in de vorm van een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden.

Interesse? Stuur ons een mail  (info@zuidwijkcarrosserieen.nl ) en vertel waarom je vindt dat jij de juiste persoon bent! We nemen vervolgens spoedig contact met je op!

 

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of misschien eerst een persoonlijke afspraak? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Afspraak maken?

  Wilt u een nieuwe carrosserie en wilt u langskomen om uw wensen daarover te bespreken? Dat kan! Maak dan via onderstaande knop een afspraak met ons.
  Neem contact op!