Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 49 07 93
Fax: +31(0)172 65 38 96
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

24/7 service monteurs

Zuidwijk Carrosserieën beschikt over een 24-uurs hydrauliek service voor laadklep en laadkraan of andere hydraulische installatie reparaties en zijn dus dag en nacht te bereiken.

Telefoon service monteurs: 0172 490793
Buiten werktijden: +316 51744140

Zuidwijk Hydrauliekservice

Als een laadklep, laadkraan of ander hydraulische installatie om welke reden dan ook niet werkt is het zaak dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

carrosserieopmaat ban

Laadkranen

Truck met laadkraan voor Jongeneel  Truck met laadkraan voor Jongeneel

Zuidwijk Carrosserieën B.V. in Alphen aan den Rijn is uw partner in het zoeken naar oplossingen van vervoersmogelijkheden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden op het gebied van carrosseriebouw. Wij zijn een toonaangevend en flexibel carrosserie- bedrijf dat klantgericht werkt, waardoor wij snel en adequaat kunnen reageren op de wensen van de klant.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, repareren en onderhouden van laadkranen.

Door ons dealerschap met Hiab kunt u uw kraan precies naar uw eisen en behoeften specificeren. Zodra u heeft aangegeven hoe u uw kraan wilt hebben, kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken – en de kraan tot in het kleinste detail aanpassen aan uw verzoek. De autolaad- kranen hebben een hefvermogen van 1 tot bijna 92 tonmeter en een bereik van 2 tot 30 meter.

Keuring van laadkranen: Om een foutloze werking van uw laadkraan te garanderen is het raadzaam de kraan periodiek te laten keuren. Zuidwijk Carrosserieën kan deze keuring voor u verzorgen. Zuidwijk Carrosserieën is aangesloten bij het RAI Autolaadkranen Keurmerk.

Service laadkranen: Als een laadkraan om welke reden dan ook niet werkt, is het zaak dat deze zo snel als mogelijk gerepareerd wordt. Zuidwijk Carrosserieën beschikt over een 24-uursdienst voor laadkraan reparaties en zijn dus dag en nacht te bereiken.

Onderhoud laadkranen:Zuidwijk Carrosserieën kan het onderhoud verzorgen van uw laadkraan. Regelmatig onderhoud is van groot belang om verzekerd te zijn van een goede werking van uw laadkraan.

MOFFETT meeneemheftrucks

Meeneemheftrucks worden meestal op de achterkant van een truck of op de laadvloer gemonteerd. In minder dan 60 seconden kunnen ze worden afgekoppeld om goederen onder de meest uiteenlopende omstandigheden naar hun eindbestemming te vervoeren. Vergeleken met conventionele vorkheftrucks voor de industrie zijn meeneemheftrucks lichter en wendbaarder, en kunnen worden ingezet op plaatsen waar bereikbaarheid een uitdaging is, zoals op bouwlocaties. De serie meeneemheftrucks biedt een hefvermogen tot 3,5 ton.

Voor meer informatie: www.hiab.nl

Aangeboden Te koop

Mitsubishi L200 Laadbak

Compleet met achterlichten. NIEUW

Laadbak L200 te koop aangeboden

Bouwjaar 2011
Kleur wit
NIEUW - 2000 euro

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolly kraan mechanische

Compleet met steunpoot. NIEUW

Jolly Kraan te koop aangeboden

Tilt 150 kg op 2 meter
Compleet met steunpoot
Prijs € 750

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zuidwijk keurmerken