Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 49 07 93
Fax: +31(0)172 65 38 96
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

24/7 service monteurs

Zuidwijk Carrosserieën beschikt over een 24-uurs hydrauliek service voor laadklep en laadkraan of andere hydraulische installatie reparaties en zijn dus dag en nacht te bereiken.

Telefoon service monteurs: 0172 490793
Buiten werktijden: +316 51744140

Zuidwijk Hydrauliekservice

Als een laadklep, laadkraan of ander hydraulische installatie om welke reden dan ook niet werkt is het zaak dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

carrosserieopmaat ban

Disclaimer

Copyright


Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website van Zuidwijk Carrosserieën (teksten, afbeeldingen, foto's, ontwerpen en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten.

Deze website kan gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en door andere wet- of regelgeving inzake copyright van derden en deze zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd.

Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Zuidwijk Carrosserieën is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken in andere websites of voor enige andere toepassing.

Aansprakelijkheid

Zuidwijk Carrosserieën heeft deze website met zorgvuldigheid ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website en de daarin opgenomen verwijzingen geschieden voor risico van de bezoeker ervan. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.

Zuidwijk Carrosserieën is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolg-schade) die kan voortvloeien uit bezoek aan en gebruik van deze website of de daarin aangebrachte verwijzingen.

Verwijzing naar andere websites

Deze website bevat verwijzingen (links) naar websites welke worden beheerd door derden. Zuidwijk Carrosserieën is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere websites.

Aangeboden Te koop

Mitsubishi L200 Laadbak

Compleet met achterlichten. NIEUW

Laadbak L200 te koop aangeboden

Bouwjaar 2011
Kleur wit
NIEUW - 2000 euro

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolly kraan mechanische

Compleet met steunpoot. NIEUW

Jolly Kraan te koop aangeboden

Tilt 150 kg op 2 meter
Compleet met steunpoot
Prijs € 750

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zuidwijk keurmerken